Lohja Soi -Iskelmäkaraoken alkukarsinnat alkavat 9.5.

Lohja Soi

Iskelmakaraoke-artikkeli_900px_v2

Lohja Soi -Iskelmäkaraoken alkukarsinnat alkavat 9.5.

Lohja Soi -Tenoripäivät järjestää avoimen Iskelmäkaraokekilpailun. Viimeksi suuren suosion saaneella karaokekilpailuissa laulettiin tangoa ja nyt lauletaan iskelmiä. Iskelmä genrenä on häilyvä ja tulkitaan kevyesti. Alkukarsintoja lauletaan kevään ja kesän aikana kaiken kaikkiaan kahdeksassa ravintolassa uuden Lohjan alueella sekä Nummelassa. Alkukarsinnoista pääsee jatkoon semifinaaliin 0-3 laulajaa alkukarsintapaikan laulajien tasosta riippuen. Viime Tenoripäivillä karaokelaulajien innostuneisuus ja korkea taso yllätti iloisesti järjestäjät. Iskelmäkaraoken 1. semifinaali lauletaan lauantaina 23.6. JuhannusFestissä Aurlahdessa ja 2. semifinaali tiistaina 17.7. Aurlahtipäivän yhteydessä. Finaalissa taistellaan voitosta Lohjan torin lavalla lauantaina 11.8. Lohja Soi: Torilla tavataan -ilmaiskonsertin ja Laurinpäivän juhlallisuuksien yhteydessä.

Laulaja Juha Pirinen voitti vuoden 2016 Tenoripäivien tangokaraoke-kilpailun finaalin, joka järjestettiin Lohjan torilla. Voiton jälkeen Pirinen aloitti oman yhtyeensä etsimisen. Keväällä 2017 Pirinen esiintyi lohjalaisen ravintolan live-karaokessa ja säestävä Beatfellows-yhtye kiinnostui laulajasta. Seuraavana syksynä yhtye pyysi Pirisen laulamaan hääkeikalle ja siitä lähtien hän on ollut kyseisen yhtyeen vakituinen solisti. Juha Pirinen esiintyy myös Lohja Soi -festivaaleilla 18.8. Torilla tavataan ja Tähtiä ja Timantteja Museon yössä -konserteissa.

Lohja Soi -Iskelmäkaraoke 2018

ALKUKARSINNAT
ke 9.5. Pub Pilvenhattara, Nummela
pe 18.5. Ravintola Petteri, Virkkala
pe 25.5. Pub Ryysyranta, Lohja
la 2.6. Ravintola Tuuheikko, Sammatti
pe 8.6. Päiväkumpu, Karjalohja
la 9.6. Ravintola Wäinö, Lohja
pe 15.6. Ravintola Exit, Lohja
la 16.6. Ravintola Wanha Vaunu, Ventelä

SEMIFINAALIT
la 23.6. JuhannusFest, Aurlahden ranta
ti 17.7. Aurlahtipäivä, Aurlahden ranta

FINAALI
la 11.8. Lohjan tori, Lohja Soi: Torilla tavataan, Laurinpäivä

Vapaa pääsy, ei osallistumismaksua.
Lisätietoja Lohja Soi – Iskelmäkaraokesta antaa karaokeisäntä Jukka Lehtonen numerosta 0400 841 469.

Lohja Soi -Iskelmäkaraoken pääpalkinto: 1.000 €.

Yleisön suosikin palkitsee Juhlatarvike täydellisellä karaokepaketilla, arvo n. 1.000 €. Juhlatarvikkeesta voi myös tiedustella sopivaa laitteistoa kotiharjoitteluun, os. Mäntynummentie 1, Lohja.

 

___ ___ ___

LOHJA SOI -ISKELMÄKARAOKEN SÄÄNNÖT:

1. Lohja Soi -Iskelmäkaraoke alkukarsinnat ovat avoimet karaokekilpailut Länsi-Uudenmaan karaokeharrastajille. Kilpailun järjestää Lohjan kaupungin kulttuuripalvelut. Iskelmäkaraoken isäntänä toimii Jukka Lehtonen.

2. Osallistua voivat täysi-ikäiset nais- ja mieslaulajat.

3. Iskelmäkaraokekarsinta sijoitetaan osallistuvien ravintoloiden normaaliin karaokeiltaan. Tarkemmat ajankohdat selviävät ravintoloista.

4. Iskelmäkaraoken alkukarsintakilpailuun voi ilmoittautua ennakkoon täyttämällä ravintolassa ilmoittautumiskaavakkeen etukäteen tai
alkukarsintailtana ennen alkukarsintakilpailun alkua.

5. Iskelmäkaraoken alkukarsintakilpailuun voi osallistua useammassa kuin yhdessä, vaikka kaikissa alkukarsintapaikoissa.

6. Iskelmäkaraoken alkukarsintakilpailussa tyylilajina on iskelmä. Laulettavana on kaikki ko. paikan karaokekoneessa olevat iskelmät. Kilpailukappaleiden suhteen, ’iskelmän’ kriteerin määrittämiseksi Iskelmäkaraoken isännällä on oikeus tapauskohtaisesti hyväksyä/hylätä laulajan ehdottama kappale.

7. Iskelmäkaraoken alkukarsinnasta pääsee tuomariston päätöksellä ja laulajien tasosta riippuen alkukarsintapaikkojen paras / parhaat laulajat jatkoon 23.6.2018 ja 17.7.2018 järjestettäviin semifinaaleihin.

8. Iskelmäkaraoken finaali on Lohja Soi: Torilla tavataan -tapahtuman yhteydessä 11.8.2018.

9. Järjestäjällä on oikeus julkaista Iskelmäkaraoken alkukarsinnasta jatkoon päässeistä nimet ja kuvat internetissä sekä sosiaalisessa mediassa, sekä sopimuksen mukaan mahdollisissa muissa kanavissa.

10. Lohja Soi -Iskelmäkaraoken voittaja palkitaan 1000 €:n rahapalkinnolla. Lohja Soi -Iskelmäkaraoken Yleisön suosikki saa palkinnoksi n. 1000 €:n arvoisen karaokelaitteiston Juhlatarvikkeelta.

11. Järjestäjä vastaa voittajan pääpalkinnon 1000 €:n lakisääteisistä sivukuluista.

12. Järjestäjä varaa itsellään oikeuden muutoksiin tapahtumapaikkojen ja -aikojen suhteen. Muutoksista tiedotetaan Lohja Soi -festivaalin internetsivuilla www.lohjasoi.fi ja/tai facebook-sivuilla.